Services

Klanttevredenheid is de kern van onze strategie! Daarom genieten Ligier berijfsvoertuigen van de beste dienst na verkoop! Vertrek met het volste vertrouwen: de aankoop van een bedrijfsvoertuig is uw garantie op een reactieve en attente service.

Onderhoud en herstellingen

Voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw Ligier Professional voertuig kunt u terecht bij uw Ligier Professional dealer. De fabrikant schrijft voor elke Ligier een onderhoudsinterval van 5.000 kilometer voor. Het advies is om je hieraan te houden. Als u uw auto elke 5.000 km laat onderhouden door een erkende Ligier Professional dealer, kunt u ook blijven profiteren van de garantie.

Service afspraak maken

Schadeherstel

De elektrische bestelwagens en driewielers van Ligier Professional zijn uitgerust met een groot aantal veiligheidsvoorzieningen, zodat u altijd goed beschermd bent. Maar zelfs dan is schade natuurlijk mogelijk. Voor goed advies hierover raden wij u aan naar uw Ligier Professional dealer te gaan. De specialisten adviseren u graag over de meest geschikte opties.

Service afspraak maken

Financiering en leasing

U kunt de aankoop of betaling spreiden door middel van financiering. Of u betaalt gewoon een vast maandelijks bedrag, inclusief alle kosten: leasing.

Meer over financiering & leasing

Garantie

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw nieuwe Ligier perfect wordt afgeleverd. Alle nieuwe Ligier-modellen worden standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. Tijdens de garantieperiode kunt u gratis gebruik maken van de 24-uurs hulpdienst. Waar je ook bent, in Nederland of België.